Zeer interessante collectie fokmerries en embryo’s Paardenveiingonline.com *VIDEO’S*

0
562
nr 3. Miss Baretto FH (v. Cornet Obolensky)

Niels Mulder en Alwin Scholten zijn de drijvende kracht achter het in 2020 opgerichte online platform Paardenveilingonline.com. Na vier zeer succesvolle edities met veulens, embryo’s, fokmerries en jonge springpaarden, waarin meer dan honderd kwaliteitsvolle springveulens wereldwijd verkocht werden, organiseert Paardenveilingonline.com in 2021 weer zeven veilingen, waarin voor realistische prijzen kwaliteit wordt aangeboden.

Toppers

De collectie van de tweede veiling staat inmiddels online. Een fantastische collectie met jonge, maar ook bewezen fokmerries in de springrichting en daarnaast nog eens zeer interessant spring gefokte bevroren embryo’s en al ingeplante embryo’s. Bieden kan vanaf 24 februari om 19.00 uur. De veiling loopt af op zaterdag 27 februari vanaf 20.00 uur.

We lichten graag zes absolute toppers uit!

Ingeplante embryo van Heartbreaker uit de Usha van ’t Roosaker lijn

Medio april 2021 wordt dit genetisch interessante embryo verwacht. In deze pedigree is de invloedrijke Grand Prix sport- en fokhengst Heartbreaker samengebracht met de vooraanstaande stam van de befaamde Usha van ’t Roosakker. Grootmoeder Levita van de Bisschop is in het internationale 1.40m geklasseerd en is daarmee één van de tien internationaal presterende nakomelingen van Usha’s dochter Evita van ’t Roosakker. Deze uitzonderlijke pedigree is bovendien opgebouwd met uitsluitend topverervers.

https://youtu.be/C6c-lNXAr3k

Juliana: topverervers gecombineerd met goede sportstam

Deze Juliana (Berlin x Voltaire) is een volle zus van het 1.40m-springpaard Farah Diba. Moeder Tialitha sprong op 1.35m-niveau en leverde ook het 1.40m-paard Emiel (v. Campbell VDL) alsmede meerdere nakomelingen op 1.35m-niveau. Met achtereenvolgens de Grand Prix sport- en fokhengsten Berlin, Voltaire en Libero H beschikt Juliana over een eersteklas bloedopbouw. Ze is voor 2021 drachtig van de bewezen hengst Eldorado van de Zeshoek. 

Bevroren embryo van Chacco Blue uit Grand Prix-merrie Sterrehof’s Ushi

Dit embryo verenigt uitstekende prestatiegenen! Sterrehof’s Ushi presteerde jarenlang in Grand Prix’s en Nations Cups met Julia Houtzager-Kayser en is een kleindochter van de Grand Prix-merrie Narcotique de Muze II, waarmee Eric Lamaze op het hoogste niveau sprong. Zij is onder meer moeder van de Grand Prix-paarden Boyante de Muze, Sea Coast Ferly, Giovani de la Pomme en Querlybet Hero. De oudste nakomeling van Ushi, Goliath S (v. Cardento) springt reeds in het 1.45m. Een embryo uit een top stam dus met als vader de uitzonderlijke sport- en fokhengst Chacco-Blue.

Internationale 1.45m-merrie Davidoff Silver Shadow

Onder de naam Silver Shadow de Davidoff (v. Mr. Blue) klasseerde deze merrie zich op internationaal 1.45m-niveau, waar ze meerdere internationale zeges binnen haalde. Haar moeder, Golden du Marai (v. Royal Feu), welke zelf de volle zus is  van het Grand Prix-paard Diabolo d’Ysieux, bracht tevens onder andere het Grand Prix-paard Wet Wet Wet (v. Mr. Blue), het 1.50m-paard Kazop d’Ysieux (v. Vert et Rouge) en de 1.40/1.45m-paarden Nikita d’Ysieux (v. Chellano Z), Callumbus (v. Cassini II) en Belle Epoque (v. Diamant de Semilly).  Deze interessante Mr. Blue-dochter is voor 2021 drachtig van Tangelo van de Zuuthoeve.

Ingeplante embryo van Kashmir van Schuttershof uit zus van drie Grand Prix-paarden

Dit embryo wordt eind juli 2021 verwacht en is het resultaat van een aanparing tussen de sterk verervende Kashmir van Schuttershof, die vader is van uitschieters als H&M All In, Silver Deux de Virton en Davendy S, en de merrie Beauty van Spieveld, die een sterke sportstam vertegenwoordigt. Zij is de zus van de Grand Prix-paarden Summer van Soieveld (v. Capital), Falco van Sieveld (v. Toulon) en Quinta van Spoieveld (v. Capital). 

Bevroren embryo van Casall uit één van de beste stammen ter wereld

Dit embryo is een genetisch hoogstandje en komt uit één van de beste stammen ter wereld. Vader Casall schreef geschiedenis onder Rolf-Göran Bengsston en laat daarnaast zien dat hij een topvererver is met nakomelingen als H&M Chilli Willi, Chesal Zimequest, Chat Bote en Casallo. Moeder Iluna de Muze (v. Nabab de Reve) is een kleindochter van de befaamde merrie Fregance de Chalus, die talloze internationale nakomelingen bracht, waaronder de Grand Prix-hengsten Mylord Carthago, Norton d’Eole en Bamako de Muze.

Uniek platform

Paardenveilingonline.com biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed springpaard, veulen, fokmerrie of embryo tegen marktconforme en realistische prijzen. Wij zijn heel blij dat we weer een fantastische collectie hebben kunnen samenstellen, met daarin voor ieder wat wils.”

Bekijk hier de gehele collectie van de tweede veiling  van dit jaar met zeer interessante jonge en bewezen fokmerries en zeer beloftevolle bevroren en geïmplanteerde embryo’s.

Registreren

Om te kunnen bieden, vanaf 24 februari om 19.00 uur, dient u zich eerst te registreren. Dat kan heel eenvoudig en gratis via de registratiepagina op de website van Paardenveilingonline.com. De veiling loopt af op zaterdag 27 februari vanaf 20.00 uur. Dit is uw kans om kwaliteit tegen een realistische prijs aan te schaffen!

 

Media Primair is de leverancier van de online veiling-applicatie van Paardenveilingonline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER