Zeer getalenteerde jonge springpaarden bij Paardenveilingonline.com

0
914
Apphira H Z (v. Aganix du Seigneur) nr. 32

De collectie van de derde veiling van Paardenveilingonline.com van dit jaar staat online. Een fantastische collectie met ruim 30 drie- en vierjarige talentvolle springpaarden. Bieden kan vanaf 21 april 19.00 uur. De veiling loopt af op zaterdag 24 april vanaf 20.00 uur.

Grand Prix-kwaliteit

“De kwaliteit die we bieden in onze veilingen stijgt nog steeds. In deze editie van de veiling hebben we streng geselecteerd op de mogelijkheden als springpaard en op de moederlijnen. De merries in de veilingen zijn dus zowel geschikt voor de sport als voor de fokkerij. In de collectie zijn ook een aantal goedgekeurde AES-hengsten opgenomen. De meeste driejarige springpaarden zijn al goed zadelmak en de vierjarigen zijn al netjes opgeleid om aan hun sportcarrière te beginnen. We hebben een aantal absolute toppers in de collectie, die echt potentieel hebben als toekomstig Grand Prix-springpaard. Kwaliteit om van te watertanden.”

We lichten graag zes toppers uit! De rest van de collectie is ook van top kwaliteit!

Tangilo Wi Ro Z: goedgekeurde AES-hengst

Deze beloftevolle driejarige schimmelhengst Tangilo Wi Ro Z is een volle broer van de internationaal 1.40m-geklasseerde Thousend Dollar.  Tangilo Wi Ro Z  komt uit een sterke Hannoveraanse sportstam die terug gaat naar de Werther-dochter Werta. Werta staat aan de basis van internationale 1.50/1.60m-paarden als Quinsten TS (v. Quintender) en Ecoloco (v. Chaccomo).

Sky vd Middelstede: uit volle zus EK/WEG-paard Domino

De vader van Sky vd Middelstede is Nixon van ’t Meulenhof. Deze halfbroer van Emerald maakte onder Harrie Smolders onlangs een overtuigend 1.50m-debuut. Zijn nog jonge moeder is een volle zus van het succesvolle Grand Prix-springpaard Domino, waarmee Jos Verlooy deelnam aan de EK’s van Herning en Aachen, de WEG in Caen en Nations Cup- en Wereldbekerfinales.

Chico ZG Z: Cornet Obolensky gekoppeld aan Banta-stam

Vader Cornet Obolensky schitterde op de Olympische Spelen en behoort als vererver al jarenlang tot de absolute wereldtop dankzij topspringpaarden als Clooney, Cornet d’Amour en Comme Il Faut. In de pedigree van deze opvallende driejarige merrie Chico ZG Z is hij samengebracht met de bewezen Banta-stam. Zo is moeder Jirobanta een halfzus van het internationale 1.50m-springpaard Zypria (v. Triomphe de Muze) en de 1.40m-geklasseerde Vicibantos (v. Burggraaf).

Midnight AS: springgenen verankert

Onder Ben Schröder etaleert vader Grodino zijn kwaliteiten op internationaal 1.45m-niveau. Deze opvallend springende merrie Midnight komt uit een beperkt aantal nakomelingen van deze Eldorado van de Zeshoek-zoon. Ook van moederszijde krijgt deze merrie interessante springgenen mee. Zo is haar moeder Famous een halfzus van het internationale 1.50m-springpaard Upstaire (v. Gran Corrado).

Next Star: dochter van 7-jarige 1.40m-merrie

Haar moeder Jump Star SIH maakte begin dit jaar in Vejer de la Frontera haar succesvolle 1.40m-debuut onder Gaj Riossa. In de sportieve moederlijn vinden we drie merries die zelf op 1.30m-niveau gesprongen hebben. Grootmoeder Georgia-S is een halfzus van het 1.40m-paard Bolivia S (v. Vermont), meerdere 1.30m-paarden en aangewezen hengsten.

Apphira H Z: halfzus van vier internationale springpaarden

Dit driejarige springtalent combineert in haar pedigree de opvallende vererver Aganix du Seigneur, waarvan de oudste producten doorbreken in de internationale sport, met de goed fokkende merrie Sapphire. Daarmee is ze een halfzus van vier internationale springpaarden waaronder de op 1.45m-niveau geklasseerde Diamantino (v. Quaprice Z) en Amber (v. Quite Easy I). Uit deze vertakking van de bewezen Karin-stam komen meerdere Grand Prix-springpaarden.

Uniek platform

Paardenveilingonline.com biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed springpaard, veulen, fokmerrie of embryo tegen marktconforme en realistische prijzen. ” Dit jaar staan er zeven veilingen op de planning van Paardenveilingonline.com, waarvan dit de derde is.

Bekijk hier de gehele collectie van de veiling met daarin ruim 30 drie- en vierjarige talenvolle springpaarden.

Registreren

Om te kunnen bieden, vanaf 21 april 19.00 uur, dient u zich eerst te registreren. Dat kan heel eenvoudig en gratis via de registratiepagina op de website van Paardenveilingonline.com. De veiling loopt af op zaterdag 24 april vanaf 20.00 uur. Bij vragen over de paarden kunt u contact opnemen met Paardenveilingonline.com. Heeft u een interessante fokmerrie, jong springpaard, embryo of veulen dat u wilt verkopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Dit is uw kans om kwaliteit tegen een realistische prijs aan te schaffen!

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Paardenveilingonline ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Van Olst Sales, Veulenveiling Borculo en Excellent Dressage Sales (EDS).

LAAT EEN REACTIE ACHTER