Tweede veiling van Paardenveilingonline.com zeer beloftevol

0
1227
Haddaway Z (v. Heartbeat Z) is één van de fantastische veulens in de veiling. foto Serita fotografie

Paardenveilingonline.com komt, na een zeer succesvolle editie in juni van dit jaar, weer met een fantastische collectie veulens, fokmerries en embryo’s voor de augustus-editie van de veiling. Bieden is mogelijk vanaf 19 augustus. De veiling loopt af op zaterdag 22 augustus om 20.00 uur.

Kwalitatief goed

Paardenveilingonline.com biedt fokkers een uniek platform om hun fokproducten te presenteren aan geïnteresseerde klanten vanuit de hele wereld. Niels Mulder,die met Alwin Scholten de organisatie vormt achter Paardenveilingonline, vertelt: “Ons doel is om fokkers en kopers op een toegankelijke en betaalbare manier samen te brengen. Op deze manier helpen we de fokkers met hun afzet en onze klanten aan een kwalitatief goed (spring gefokt) veulen, fokmerrie of embryo.”

Kosten laag voor iedereen

“De veiling in juni liep buitengewoon goed. Mensen kochten graag vanuit onze collectie. Voor deze tweede editie hadden we onze collectie daardoor  al heel snel gevormd en moesten we zelfs ‘nee’ zeggen. Wij onderscheiden ons als veiling door zowel de verkopende partij als de kopende partij hoog in het vaandel te houden. Dit doen we door de kosten voor iedereen laag houden. Andere veilingen zetten een percentage tot wel 20% bovenop de verkoopprijs. Dat geld gaat uiteindelijk naar de organisatie van de veiling. Wij werken transparanter met lagere kosten voor iedereen. We hanteren vaste kosten voor een inschrijving, maar ook bij verkoop. Een koper betaalt hierdoor nooit meer dan €750,– bij aankoop. In veel gevallen ligt dit bedrag lager”, vertelt Alwin Scholten.

Veiling divers en voor ieder budget

“We merken dat er vanuit de fokkers veel vraag is om hun veulens, fokmerries of embryo’s af te kunnen zetten. Natuurlijk zijn er momenteel veel online veilingen, maar door de manier waarop wij ons onderscheiden blijft de vraag bij ons vanuit de fokkers en kopers groot. Vandaar dat we nog een veiling organiseren dit seizoen. We hebben weer een fantastische collectie kunnen samenvoegen met ongeveer 40 items. De veulens voeren de boventoon, daarvan komen zo’n 30 onder de virtuele hamer. Daarnaast hebben we vijf embryo’s en vijf interessante fokmerries in de veiling. Onze veiling is heel divers. Voor ieder budget is er iets bij ons te vinden, van een veulen die voor een betaalbare prijs kan gaan, tot iets heel speciaals. We hebben veulens van bewezen hengsten in de veiling, maar ook van jonge hengsten, die zeker nog van zich gaan laten horen.”

Trots op de collectie

“We zijn enorm trots op de collectie die we nu hebben. Zo bieden we onder andere hele fijne en heel goed gefokte veulens van Calvaro, Cornet Obolensky, Carera VDL, Heartbeat Z, Diarado en Diamant de Semilly. Daarnaast hebben we goede jonge fokmerries van onder andere For Pleasure en Quidam de Revel. Ook worden er zeer interessante embryo’s geveild. Eén daarvan is een Chacco-Bleu uit de Roosakker familie. De moeder is Goya, een Kannan-merrie.”

Registreren en bieden

“We kijken enorm uit naar de tweede editie van Paardenveilingonline.com en nodigen iedereen graag uit om onze collectie te bekijken. Om te kunnen bieden, vanaf 19 augustus, dient u zich eerst te registreren. Dat kan heel eenvoudig via onze registratiepagina.

Bekijk hier de collectie van de tweede online veiling van Paardenveiling.com.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw veulen, fokmerrie of embryo voor een volgende editie van de veiling of heeft u vragen over de veiling? Bel dan met Alwin Scholten (06-38161901) of Niels Mulder (06-30363893).

Media Primair is de leverancier van de online veiling-applicatie van Paardenveilingonline.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER