Virtuele editie van Waregem Koerse 2020

0
1378
Waregem Koerse 2020
Waregem Koerse 2020

Dit corona-jaar zorgt ook voor creativiteit. Zo bedacht Willy Naessens een virtuele editie van de Waregem Koerse 2020. Ook als je niet een vaste bezoeker bent van de real Waregem Koerse, is deze editie eentje die je moet kijken.

Juiste paard?

De video stelt namelijk wel de deelnemers voor, maar verklapt niet de winnaar. Jij stemt op het span waarvan jij denkt dat deze gaat winnen. Volgende week zal middels een nieuwe video bekend worden gemaakt welk span deze virtuele editie daadwerkelijk heeft gewonnen. Heb jij op het juiste paard gestemd, en de tijd goed ingeschat? Dan kan je een waardebon t.w.v. € 500,00 winnen.

Virtuele editie

De virtuele editie biedt trouwens meer, dan alleen deze online wedstrijd. Er wordt een TikTokfilmpje gemaakt, je kan een goed doel ondersteunen. En er wordt teruggeblikt op afgelopen jaren.

Waregem Koerse

Naessens vond het belangrijk ook dit jaar toch aandacht te besteden aan de Waregem Koerse.  “Ja, klopt,” vertelt een enthousiaste Willy ons. “Waregem Koerse en Willy Naessens zijn zo met elkaar verbonden en het is voor ons en onze gasten zo’n ‘hoogdag’ dat we ook dit jaar iets wilden doen!”

Waregem Koerse 2020 is virtueel te bekijken via:  www.detentvanwilly.be.

Bron: Persbericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER