Nicola Philippaerts: “Gezonde concurrentie binnen de familie is niks mis mee”

0
1023
Philippaerts
Foto: Familie Philipaerts

Dit weekend vindt Knokke Hippique plaats, daar zal de familie Philippaerts deelnemen. Alle vier de zonen én vader Ludo Philippaerts zullen voor het eerst gezamenlijk deelnemen aan hetzelfde concours.

Helaas liep Olivier Philippaerts een blessure op aan zij rechterknie tijdens de  reis naar Stockholm eerder deze maand. Op krukken lopen en vooral rusten was het advies. Het is nog spannend of hij kan deelnemen aan het concours bij Knokke Hippique.

Knokken voor de winst

“Bij de zevenjarigen gaan we het tegen elkaar opnemen, en ga ik proberen te winnen. Ik heb hard getraind en ben er klaar voor”, zegt een zeer gretige Ludo Philippaerts. De pater familias meent er elke letter van. “Ik kijk er echt naar uit want dit wordt mijn eerste wedstrijd in België sinds mijn terugkeer in de sport. Uiteraard ga ik de kinderen helpen wanneer zij de GP’s rijden, maar de focus ligt toch ook op mezelf. Het gaat heel plezant worden.”

Spannend familiemoment

Nicola Philippaerts glimlacht breed wanneer hij zijn vader aanhoort. “We zullen wel zien wie het snelste is. Wanneer de ene op kop staat zal de andere toch wel proberen om hem te verslaan. Zo’n beetje gezonde concurrentie binnen de familie, daar is niets mis mee. Ik kijk er vooral naar uit om met iedereen samen te kunnen rijden. Dat wordt een mooi en tegelijk spannend familiemoment.”

 

Bron: Persbericht

Lees ook: Minister Hilde Crevits op bezoek bij Stal Philippaerts: ‘We zullen dat vertalen naar een nieuwe update’

LAAT EEN REACTIE ACHTER