Jumping Mechelen: Doe mee aan de online Fancy Dress competitie

0
1902
Jumping Mechelen
Fancy Dress 2020

Jumping Mechelen 2020 gaat helaas niet door. Maar dat betekent niet, dat er bij de pakken neer gezeten wordt. De beroemde – en beruchte – Fancy Dress-competitie kan elk jaar op heel wat aandacht rekenen. En die gaat dus -verpakt in een coronaproof online jasje- wel door!

1.10m Niveau

Helaas zal ons publiek deze fantastische competitie dit jaar niet kunnen bijwonen vanop de tribune in de Nekkerhal. Maar… wel vanuit hun zetel thuis! De inschrijvingen is open gesteld voor iedereen die een keurige 1m10 jumpingproef kan afleggen! Dus rijd je 1.10m, ga er dan voor, want als jij bij de beste 6 winnende duo’s hoort, dan mag je volgend jaar het beste van jezelf geven in de hoofdpiste.

Fancy Dress 2020

Wie kijkt er niet elk jaar uit naar de meest hilarische competitie van Jumping Mechelen: De Fancy Dress! Professionele ruiters lieten zich de afgelopen jaren van hun meest creatieve kant zien en dosten zich uit in verbluffende outfits. Maar, nu is het aan jullie! Maak samen met een gezinslid of knuffelcontact een video die maximum 2 minuten duurt en waarin jullie samen je allerleukste act tonen op een ambiance- of kerstlied. Verstuur je filmpje voor 16 december 2020 naar wendy@jumping-mechelen.com. Op kerstdag verschijnt een selectie van de deelnemende video’s op onze facebookpagina en op 30 december maken we de winnaars bekend. Zo kunnen we dit jaar alsnog een beetje Jumping Mechelen vieren tussen kerst en nieuw.

Jumping Mechelen

Als je een filmpje inzendt, krijg je in 2021 misschien wel de kans om samen met je idolen te schitteren in de hoofdpiste. In 2021 zullen onze profs tijdens de Fancy Dress competitie een team vormen met de 6 winnende duo’s. De profs nemen de podiumact voor hun rekening. De 6 duo’s die dit jaar de leukste filmpjes insturen, strijden tegen elkaar tijdens een parcours van 1m10… Durf jij het aan? Inspiratie opdoen kan je alvast met onze “Best off” video!

Op zoek naar inspiratie? Bekijk dan zeker deze video:

 

Eerder over Jumping Mechelen

https://capmagazine.eu/springen-1/jumping-mechelen-gaat-dit-jaar-niet-door/

Bron: Persbericht /  CAP Magazine

Foto: Istockphoto

LAAT EEN REACTIE ACHTER