SOLDEN Epplejeck Zaventem vanaf 1 juli & Midsummer Shopping woensdag 3 juli tot 21:00 uur

0
2370
solden epplejeck zaventem

De maand juli staat bij Epplejeck Zaventem in het teken van koopjes. Op woensdag 3 juli organiseert de ruitersportzaak een extra koopavond.

Je kunt tijdens deze avond, onder het genot van een hapje en drankje en een feestelijk versierde winkel, profiteren van aantrekkelijke koopjes.

uitverkoop Epplejeck Zaventem

Twaalfde filiaal

Epplejeck Zaventem is het twaalfde filiaal van de ruitersportketen Epplejeck Horse & Rider superstore. Sinds 2008 transformeert Epplejeck de ruitersportbranche met de meest gekke printjes, vrolijke kleurtjes en de unieke producten.

De leukste uitverkoop van de zomer gaat vanaf 1 juli van start in Epplejeck Zaventem.

Epplejeck heeft altijd de nieuwste collecties van onder andere de merken Eskadron, HV Polo, Anky, Dy’on en Imperial Riding. Ook hebben ze hun eigen huismerken: Barato, Epplejeck en Quur. Door de beste service en het grootste assortiment heeft Epplejeck al meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder Ruitersportwinkel van het Jaar 2014 en 2015.

uitverkoop Epplejeck Zaventem

Midsummer evening shopping

Tijdens de Solden kun je bij Epplejeck Zaventem profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. De Solden start vanaf 1 juli en op woensdag 3 juli is het filiaal extra lang geopend. Tijdens deze midsummer evening shopping op woensdag 3 juli kun je van 18:00 tot 21:00 uur gezellig komen shoppen onder het genot van zomerse hapjes en drankjes.

Midsummer Evening shopping; woensdag 3 juli tot 21:00 uur. Epplejeck Zaventem ligt aan de Leuvensweg 42, 1932 Zaventem (Brussel).

Bekijk hier alle extra openingstijden tijdens de Solden.

Nederlandse filialen

N.B. De Midsummer Evening Shopping wordt in Nederland op woensdag 26 juni gehouden in de Nederlandse filialen.

uitverkoop Epplejeck Zaventem

uitverkoop Epplejeck Zaventem

LAAT EEN REACTIE ACHTER