Vakantie te paard: Villa Nova

0
2665
Villa Nova
6600 hectare natuurgebied met ruiterpaarden bij Villa Nova

Zin een leuke paardrijvakantie? Misschien is Villa Nova een idee. De ultieme combinatie van een gastvrij hotel met luxe paardenstallen en uitstekende uitrijmogelijk­heden vanaf de stallen. Voor zowel ruiters als menners!

Villa Nova

Hotel Restaurant Villa Nova is gelegen in het Drentse dorpje Zorgvlied op een prachtige locatie aan de rand van Nationaal park Drents Friese Wold. Zorgvlied ligt tevens op de grens met de provincie Friesland en het dorp heeft zijn naam te danken aan de in 1930 gesloopte “Villa Zorgvlied”. In 1952 werd Villa Nova gekocht door Jan en Geertje Krans-Wierda. Zij maakten van de Villa een gastenverblijf, jarenlang heeft het de naam Pension Villa Nova gedragen. Tot begin jaren ’90 zoon Jan en zijn vrouw Jennie het pension overnamen. Na een grote renovatie werd de naam omgedoopt naar Hotel Villa Nova. Eind jaren ’90 namen kleinzoon Johan en kleindochter Renate ook de overstap naar het familiebedrijf.

Dagroutes

De routes te paard vanaf Villa Nova zijn ongekend, dankzij de bewegwijzerde dagrouters door maar liefst  6600 hectare afwisselend natuurgebied met pittoreske dorpjes.

Ook voor groepen

Voor de paarden zijn ruime stallen beschikbaar met wasplaats, solarium, overdekte koetsenstalling, paddock, buitenmanege en weidegang. Villa Nova telt dertig kamers en twintig stallen, en is dus ook geschikt voor groepen.

Arrangement?

Wij bieden arrangementen aan incl ontbijt en diner vanaf 149,00 pp voor twee nachten. Boxhuur is inbegrepen.

Meer informatie:

Hotel Villa Nova,
Dorpsstraat 38, 8437 PB Zorgvlied
www.villa-nova.nl
info@villa-nova.nl
0521-387212

Bron: CAP Magazine

Foto: Villa Nova

LAAT EEN REACTIE ACHTER