Welk type karakter heeft jouw paard?

0
3255
Karakter paard
Wat voor karakter heeft jouw paard?

Deze week verschijnt het april nummer van CAP Magazine. In deze CAP Magazine onder meer de eerste aflevering van een bijzondere interessante serie artikelen met Cindy Handschoewerker. ‘Het ene karakter is het andere niet’.

Onderverdeling volgens de vijf elementen

Om de karakters te analyseren gebruikt Cindy de onderverdeling volgens de vijf elementen theorie uit de Chinese oudheid. Het gaat dan over de natuurelementen water, hout, vuur, aarde en metaal. In de eerste aflevering staat het ‘watertype’ centraal. Heb jij een paard dat nogal wantrouwend, waakzaam en snel angstig is? Dan zorg je dat je dit artikel in je bezit krijgt, want Cindy zet niet alleen uiteen wat de kenmerken zijn van dit type zijn, ze legt ook uit hoe je er het beste mee omgaat. Je kan het aprilnummer online (zonder verzendkosten) bestellen via deze link. In de komende edities volgen dan de andere karaktertypes.

Cindy Handschoewerker

Cindy Handschoewerker
Cindy Handschoewerker

Cindy Handschoewerker is gediplomeerd trainer-instructeur met als specialisatie gedragstherapie bij paarden. Dit gebaseerd op Horsemanship in de ruime zin van het woord en in elke tak van de paardensport. Ze is gekend onder de naam ‘The Horsesense’, naast het geven van privéles, is ze docent in Syntra Sint-Niklaas en geeft ze clinics en demo’s.

 

Bron: CAP Magazine
Foto: Shutterstock

LAAT EEN REACTIE ACHTER