Even bellen met…. Edouard Simonet

0
2930
Edouard Simonet
Edouard Simonet (foto: DigiShots)

Een vaste rubriek in CAP Magazine is ‘even bellen met’. In CAP 157, die nu in de winkel ligt – en ook online te bestellen is– bellen we met Belgisch meest succesvolle vierspanrijder van dit moment: Edouard Simonet.

Boyd Excell

Zo vertelt hij over zijn mooiste moment van 2017. Opvallend genoeg was dat niet de Zilveren medaille op het EK in Gothenburg, maar de tweede plaats in Aken: ‘Ik ben inderdaad zeer tevreden. 2017 was een mooi seizoen over de ganse lijn. Maar mijn tweede plaats op de Nations Cup van Aken voelt toch wel erg speciaal aan. Ik eindigde er tweede na mijn leermeester Boyd Excell. Eerder in mei had hetzelfde scenario zich al eens voorgedaan. Ook toen bleek enkel hij net iets sterker. Boyd is een levende legende. Misschien lukt het me dit jaar om hem te kloppen’, aldus Simonet.

Span paarden

Ook blikt hij vooruit op het aankomende wedstrijdseizoen, waaronder de Wereldruiterspelen in Tryon,  gaat hij in op de nieuwe chef d’équipe, en vertelt hij hoe hij zijn span samen stelt voor het aankomend seizoen.

Bron: CAP Magazine
Foto: Digishots

LAAT EEN REACTIE ACHTER