Instafamous: Setjeslover in hart en nieren

0
2173

Jij en je paard in dezelfde outfit, of in ieder geval in dezelfde kleur, want wie wil er nou niet matchen met zijn paard? Hoe leuk is het om elke keer als je gaat rijden een ander setje te kunnen dragen! Elk seizoen verschijnen er weer nieuwe musthave kleuren en prints zodat jij lekker kunt blijven verzamelen en mixen & matchen. Elise Broché uit Gent weet er alles van! Ze is een van de vele setjeslovers én instafamous. In dit artikel vragen we haar het setje van het lijf.

De ANKY® setjes worden vanaf de eerste collectie door fans wereldwijd verzameld. De een heeft 10 sets, de ander 40, maar dat er veel ‘setjeslovers’ zijn is duidelijk. Elise is al een tijdje actief op Instagram. Daar deelt zij foto’s van zichzelf samen met haar paard Duke, poserend in matchende outfits. We spraken Elise over haar liefde voor setjes en instagram.

Instafamous

“Training and fashion can go together” is het motto van Elise en dat is te zien aan haar Instagram feed. Ze is een voorbeeld voor haar volgers, die net als zijzelf helemaal fan zijn van de toffe kleuren en leuke prints. Elise is een fervent verzamelaar en deelt de mooiste foto’s van haar uitgebreide collectie. Ze vindt het belangrijk dat haar pagina een professionele uitstraling heeft en  om die reden deelt ze alleen foto’s van paardenspullen en kleding van goede kwaliteit.

Eerste indruk

Een perfecte eerste indruk maken samen met haar paard Duke De Niro is een must! “Mijn familie kan absoluut bevestigen dat ik een setjeslover ben. Sinds ik mijn paard Duke heb, ben ik begonnen met verzamelen. Ik merk dat veel kleuren hem goed staan en dat maakt het extra leuk om setjes in verschillende kleuren aan te schaffen. Vooral met de kleur Sunny Yellow van ANKY® steelt hij de show! Het is een lekkere felle kleur en mijn volgers kennen dit setje ook het beste. Door de foto’s met het setje hebben zij Duke zelfs de bijnaam “Bumble Bee” gegeven.

Het is een soort verslaving

Door steeds weer foto’s te delen van de setjes, houdt Elise haar volgers op
de hoogte van de nieuwste kleuren. Naarmate ze vaker foto’s deelde kreeg ze steeds meer leuke reactiesen likes. Langzaamaan werd het verslavend om meer sets te verzamelen, professionele fotoshoots te doen en er vervolgens prachtige foto’s van te delen, zodat haar account ging groeien. “De mooie, felle kleuren maken me vrolijk en dat straal ik ook uit tijdens het paardrijden en op mijn foto’s”. Zo heeft zij bijvoorbeeld een mooie herinnering met het Anky Coral setje, die ze droeg tijdens een strandrit met ondergaande zon. “Dankzij de zomerse setting kwam de kleur perfect tot uiting en bovendien was het leuk om met Duke naar het strand te gaan.”

It’s a mindset

Als ruiter en influencer is Elise dagelijks bezig met haar ambitie om nog groter te worden op Instagram en haar droom als ruiter om met Duke later internationale wedstrijden te rijden. De setjes van Anky helpen haar hierbij een handje. “Ik voel mij heel gelukkig wanneer ik kleding van ANKY® draag en match met de outfit van Duke. Ik heb altijd zin om te gaan trainen in een ander setje, het motiveert mij om aan onze doelen te werken. Ik denk dat de
kleur Cossack Blue van de nieuwe herfst/wintercollectie het beste bij mijn persoonlijkheid past. Het is namelijk een warme maar ook krachtige kleur.”

Boodschap

Nu het nieuwe seizoen is aangebroken, zijn er weer volop nieuwe kleuren beschikbaar en kan Elise weer op zoek naar de leukste kleuren en prints die bij haar paard en haar eigen persoonlijkheid passen. Haar boodschap aan haar volgers: “Twijfel niet en ga voor wat je mooi vindt!”

Sunny Yellow

De kleur Sunny Yellow kwam uit in maart 2019 als onderdeel van de Lente/Zomer collectie. Toen Elise deze foto plaatste op Instagram, ontstond er een ware run op de pad.

Limited Edition

Het merk ANKY® brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit: begin maart de Lente/Zomer collectie en begin september de Herfst/Winter collectie. De perfecte momenten om nieuwe kleuren en prints uit te brengen, passend bij de seizoenen en de thema’s van de collecties. Daarnaast worden ieder jaar twee Limited Edition setjes uitgebracht waar je snel bij moeten zijn, want voor je het weet zijn ze uitverkocht!

Instafamous, hoe doe je dat?

Wil jij net als Elise jouw setjes delen op Instagram en zoveel mogelijk volgers verzamelen? Lees hier onze tips!

* Wat je liefde geeft groeit. Niks gaat vanzelf! Investeer dus tijd in het maken van foto’s, posts uploaden, goede captions en geef aandacht aan je volgers. Dan worden het er vanzelf meer!

* Besteed aandacht aan het uiterlijk van je feed. Laat bijvoorbeeld één kleur als element terug komen in al je foto’s en gebruik overal hetzelfde filter om een geheel te creëren.

* Stories, stories en nog eens stories! Om echt te laten zien dat je om je volgers geeft en je jouw passie wil delen, plaats je dagelijks stories met Q&A’s, polls en quizjes!

* Hashtags: voor een goede vindbaarheid maak je gebruik van hashtags. Bedenk altijd waar je zelf op zult zoeken als je naar een foto op zoek bent die jezelf plaatst. Denk bij jouw setjes foto’s bijvoorbeeld aan: #matchymatchy #saddlepad #saddlepadlover #equestrianfashion #matching

LAAT EEN REACTIE ACHTER