Epplejeck Horse & Rider Superstores opent op zaterdag 3 april 2e vestiging in België

0
1209
Epplejeck opent in Lochristi

Paardenliefhebbers kunnen vanaf zaterdag 3 april hun hart ophalen. Een nieuwe keten heeft zich aan de Antwerpse Steenweg in Lochristi gevestigd: Epplejeck Horse & Rider Superstores. Het is de tweede vestiging in België.

Nieuw pand

De winkel zit gevestigd in een compleet nieuw pand aan een drukbezette winkelstraat. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomt in een hippe ruitersportwinkel waar iedereen zich thuis kan voelen. Producten die variëren van o.a. grote merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka. In ieder segment zijn talloze keuzes aan producten.

Vijftien winkels

Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en vijftien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt. De nieuwe keten in Lochristi is alweer het tweede internationale filiaal over de grens.

Beste ruitersportwinkel van het jaar

In 2010 werd Epplejeck beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie “Beste Starter”. Tijdens de Horses verkiezing van Eisma businessmedia, is de ruitersportketen in Nederland in 2014 en 2015 uitgeroepen tot de “Beste Ruitersportwinkel van het jaar”.

Sterke positie

Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck inmiddels een gevestigde naam en hebben ze een sterke positie binnen de ruitersportbranche. Je vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen van eigen huismerken en meer dan 150 bekende ruitersportmerken.

Shoppen

Wil je een bezoekje brengen aan de winkel? Ga dan snel naar www.ej.nl en maak een shopafspraak. De winkel bevindt zich aan de Antwerpse Steenweg 19-E, 9080 in Lochristi (België).

Aangepaste openingstijden

Maandag 5 april (2e paasdag): filiaal geopend van 12.00u tot 17.00u

Bekijk de webshop op www.ej.nl

Bekijk hier de opening in Zaventem destijds

LAAT EEN REACTIE ACHTER