Doe je (gratis) mee? Academy4Horses, dé nieuwe online leeromgeving

0
2177

Deze week lanceert Hoefslag het nieuwe platform Academy4Horses. Academy4Horses is een verzamelplaats voor cursussen en online trainingen die je helpen je paard én jezelf te verbeteren.

Alex van Silfhout

Speciaal voor Academy4Horses werd de nieuwe cursus Schakelen met Alex van Silfhout ontwikkeld. De bondscoach van Nederland legt bijvoorbeeld uit wat het doel is van het rijden van overgangen, waar je op moet letten en wat de valkuilen zijn als je overgangen rijdt.

Impuls, aanleuning, gedragenheid

Ook impuls, aanleuning, verruimen in plaats van versnellen, de gedragenheid en het voorkomen van tactfouten en scheef gaan komen aan de orde. Het resultaat is een hele praktische cursus, een inspiratiebron om meteen zelf aan de slag te gaan!

Bastiaan de Recht

Er is meer op Academy4Horse. Zoals de trainingen van Grand-Prix-ruiter en expert op het gebied van biomechanica Bastiaan de Recht. In ‘Biomechanica met Bastiaan de Recht’ leert Bastiaan je om verantwoord en dynamisch te trainen met inachtneming van de fysieke en mentale mogelijkheden van je paard.

Daarnaast maakt de cursus ‘Werk aan de Hand’ van Bastiaan deel uit van het cursusaanbod.

Dressuur met Dinja en Laurens

Bij Academy4Horses kun je de complete instructieserie Dressuur met Dinja van Liere en Laurens van Lieren terugkijken.

Ook de video’s van de recente Masterclasses vind je terug bij Academy4Horses! In de Masterclass Jonge Paarden zien we onder meer Diederik van Silfhout en Febe van Zwambagt, die les krijgen van Alex van Silfhout

Expressie en Harmonie

In de Masterclass ‘Expressie begint bij harmonie‘ deelt toptrainster Nicole Werner haar kennis. Ze geeft onder meer les aan Thalia Rockx, aan de Italiaanse ruiter Riccardo Sanavio en aan enkele Hoefslag-abonnees. Daarnaast kun je ook de interessante paneldiscussie, met Werner, Peter de Boer, Frans Poel, Johan Rockx en Bastiaan de Recht terugkijken.

Kirsten en Annemarie Brouwer

In de Masterclass ‘Verbinding & Aanleuning‘ zien we Kirsten en Annemarie Brouwer en Bastiaan de Recht terug. Zij geven de cursisten een lading aan nuttige tips en waardevolle aanwijzingen, die je zelf eenvoudig in de praktijk kunt brengen.

Sanne Beijerman

Er zijn nog genoeg plannen voor Academy4Horses. Zo kun je in de toekomst de mentale trainingen van Sanne Beijerman volgen.

Kennis delen op het gebied van paarden en paardrijden is waar Academy4Horses voor staat. Heb jij bepaalde doelen en wil je praktische handvatten om die te bereiken? Geen filmpjes waarin alleen de goede voorbeelden te zien zijn, maar juist ook de valkuilen waar iedereen mee te maken heeft? Waarbij de oplossingen duidelijk en begrijpelijk zijn? Kijk dan eens op Academy4Horses.com en leer verantwoord paardrijden en trainen met plezier!

Gratis kennismakingsvideo

Speciaal voor nieuwe cursisten is er een gratis kennismakingsvideo. In deze video, die gemaakt werd tijdens de Hoefslag Masterclass ‘Verbinding & aanleuning’, zie je hoe Bastiaan de Recht de Zware Tour-combinatie Kirsten Brouwer met Urielo du Houx (v. Sandro Hit) begeleidt. Annemarie Brouwer geeft les aan stalruiters Cynthia Eggenkamp en Tom Verhoeven.

Schrijf je op Academy4Horses.com in voor de nieuwsbrief om deze video ter introductie gratis te bekijken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER