BK Dressuur gaat door: “Het zal spannender zijn dan vorig jaar”

0
1134
Laurence Roos neemt deel aan BK dressuur
Laurence Roos - Fil Rouge CDI Lier 2015 © DigiShots

Nadat in 2020 vanwege Covid19 het BK Dressuur werd verplaats naar oktober en dit een Indoor editie werd, staat nu het BK Dressuur van 20 – 24 mei 2021 op de kalender. Het BK Dressuur wordt gehouden op de locatie van Azelhof Horse Events in Lier.

Vanwege Covid19 en de recente uitbraak van het Rhino virus zijn er weinig wedstrijden verreden. Hierdoor wordt er extra uitgekeken naar het BK Dressuur. De allerbeste combinaties uit België verschijnen in Lier aan de start. Er zal gestreden worden door de Senioren in onder andere de Grote Tour maar ook de Jeugdrubrieken staan op het programma.

Weinig voorbereiding

“Ik kijk erg uit naar het BK maar ook alle andere wedstrijden die nog op de planning staan”, zegt Laurence Roos, de winnares van de Grote Tour BK 2020. “Ik heb al een tijdje geen wedstrijden kunnen rijden, natuurlijk vanwege Corona, maar ook door de winterdrukte in mijn praktijk en de verbouwing bij ons thuis. Nu met het Rhino virus wat is opgedoken missen we de opening van het outdoor seizoen. Ik denk dat het BK spannender zal zijn dan het BK in 2020, er zullen een aantal nieuwe combinaties verwacht worden ik ben erg benieuwd naar de vorm van alle combinaties.”

Wel of geen publiek

Vanwege Covid19 is er nog niet duidelijk of publiek welkom is in Lier en of stands en hospitality aanwezig zijn. Houd daarom de website en de socials in de gaten van Belgium Dressage Events. Er komen met regelmaat updates over het evenement. Het gehele evenement wordt uitgezonden op www.clipmyhorse.tv. Dus je hoeft sowieso niets te missen.

Ontwikkelingen volgen

www.belgiumdressageevents.be

https://www.facebook.com/belgiumdressageevents

https://www.instagram.com/belgiumdressage_events/

 

Bron: Persbericht

LAAT EEN REACTIE ACHTER