3e vestiging Epplejeck Horse & Rider Superstores in België: superacties!

0
693

Op vrijdag 17 september opent Epplejeck Horse & Rider Superstores haar 16de filiaal, in Genk. Met deze nieuwe vestiging in België kunnen paardenliefhebbers op steeds meer plaatsen terecht in de hipste en modernste ruitersportketen van de Benelux.

Het nieuwste filiaal in Genk is na Zaventem en Lochristi alweer de 3e vestiging in België. Met een oppervlakte van maar liefst 1.100 m2 kunnen paardenliefhebbers hier terecht voor een zeer breed assortiment, van een compleet nieuwe outfit tot alles voor op en rondom het paard.

Hippe ruitersportwinkel

In ieder segment zijn talloze keuzes aan producten. Producten die variëren van o.a. grote merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse en Horka. Zodra u binnenkomt, wordt u verwelkomd in een hippe ruitersportwinkel waar de medewerkers altijd klaarstaan om klanten te adviseren en inspireren.

Zestien winkels én vijf webshops

Epplejeck telt sinds de opening in 2008 inmiddels vijf webshops en zestien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt.

150 bekende ruitersportmerken

Met moderne en frisse shops en een ongekende service en sfeer, is Epplejeck een gevestigde naam met een sterke positie binnen de ruitersportbranche. U vindt er een zeer uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen van eigen huismerken en meer dan 150 bekende ruitersportmerken.

Vanaf 17 september open: openingsacties

Wilt u deze nieuwste Belgische vestiging bezoeken? De deuren zijn op vrijdag 17 september van 10.00 tot 19.00 uur geopend. In alle filialen van Epplejeck wordt rekening gehouden met de huidige COVID-19 maatregelen. Na de openingsdag volgen nog twee feestelijke openingsweken, zodat iedereen veilig kan komen shoppen en kan profiteren van de openingsacties.

Epplejeck Genk
Hasseltweg 21
3600 Genk

Kijk op Ej.nl voor openingstijden, het assortiment en de aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER