Van GP-paarden tot aan jonge talenten, Excellent Dressage Sales has it all!

0
557
Filemon A.K. (v. Apache) is één van de geweldige paarden in de collectie van EDS

Op zaterdag 27 maart worden de 48 top dressuurpaarden uit de Excellent Dressage Sales-collectie online afgeslagen. De collectie heeft een opvallend aantal Grand Prix, U25 en Lichte Tour paarden, maar ook de jonge paarden in de collectie springen er uit.

Internationale sport

Niet vaak komen Zware en Lichte Tour-paarden met potentie voor de internationale sport te koop. Toch vinden we meerdere van deze ervaren paarden in de 2021-collectie. De expressieve Filemon A.K. (v.  Apache) is direct een opvallende. Deze donkere ruin werd al zeer succesvol uitgebracht in de internationale Lichte Tour en is ondertussen ook geklasseerd in de Intermediaire II. Met zijn ervaring en talent is Filemon A.K. een perfecte match voor een junior of young rider die mee wil doen voor de medailles.

Scherp en gedragen

Een ander paard dat er uitspringt is Lichte Tour-paard DeVito (v.  Johnson). Deze stoere en aansprekende ruin heeft een enorme instelling en valt op met zijn lichtvoetige manier van bewegen. Met scherpte en gedragenheid doorloopt hij zijn appuyementen. Conclusie; een paard dat hoge ogen kan scoren in internationale sport.

DeVito (v. Johnson)

Dressuurtalenten voor de toekomst

Niet alleen bij de oudere paarden valt het talent op, ook de jonge talenten in de collectie springen in het oog. Zo is Newton’s Law (v. In Style) een paard waar je naar om kijkt. Deze driejarige hengst heeft een geweldig model met een fantastische uitstraling. Hij wist op de keuring te overtuigen en werd geselecteerd voor de tweede bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring. Echt een paard dat alles mee heeft.

Newton’s Law (v. In Style)

Een ander jong talent dat alles in huis heeft om door te groeien tot een topdressuurpaard is Nando (v. Incognito). Deze driejarige donkere hengst toont, ondanks zijn jonge leeftijd, al veel balans onder het zadel en combineert dit met een zeer goed karakter.

Testrijden en veterinaire keuringen inzien

Niks gaat boven het zien van een paard in het echt. Daarom is het mogelijk voor geïnteresseerde om een proefrit te maken op de paarden uit de collectie. Heeft u interesse in een proefrit op één of meerdere paarden uit de collectie, maak dan een afspraak door te bellen naar 06 – 26 36 01 96 of stuur een mail naar info@excellentdressagesales.com.

Tevens is het ook mogelijk om de recente veterinaire keuringsrapporten, van de paarden waarin u interesse heeft, in te kijken. Ook hiervoor kan u contact opnemen via info@excellentdressagesales.com.

Meebieden tijdens de online veiling

Vanaf dinsdag 23 maart is het mogelijk om een bod uit te brengen op de paarden uit de collectie. Om een bod uit te brengen, dien je vooraf jezelf te registeren. Registeren is gratis en kan via Excellent Dressage Sales | Online veiling. Nadat je bent ingelogd met je account is het mogelijk om de veiling op de voet te volgen en een bod te plaatsen.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Excellent Dressage Sales (EDS) ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Van Olst Sales, Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER