Unieke kans om een driejarige talentvolle dressuur ruin te kopen in de veiling van Van Olst Sales Online

0
797
Nelson NA is één van de zeven ruinen die geveild worden.

In 2020 is Van Olst Sales Online gestart met het online veilen. Na een zeer succesvolle veiling met talenvolle rijpaarden, volgden twee zeer geslaagde veulenveilingen. In september kwamen nog eens vijf absolute top merries onder de virtuele hamer. Nu komt Van Olst Sales Online met een veiling van zeven zeer talentvolle en beloftevolle driejarige ruinen. Fantastische aanwinsten voor de sport!

In de collectie zijn zeer aansprekende zonen opgenomen van de tophengsten Inclusive, Diëgo en Everdale.

Aanvang bieden 29 januari

De Van Olst Sales Online veiling begint op vrijdag 29 januari vanaf 12.00 uur en loopt af op maandag 1 februari vanaf 20.00 uur. Heeft u interesse en wilt u graag mee bieden vanaf 29 januari, dan kunt u zich hier eenvoudig en gratis registreren.

Graag stellen we de zeven top talenten voor.

Elegante Nuri vd Anjershof

Nuri van de Anjershof is een zeer elegante en attente zoon van de tophengst Inclusive. Tijdens de thuiskeuring in Den Hout wist hij de jury rondom te overtuigen met zijn fraaie model met veel front en zijn zeer ruime bewegingen. Met maar liefst 85 punten voor zijn bewegingen lijkt dit een toekomstige dressuurtopper te worden!

https://youtu.be/aT-J8_8Md5s

Blikvanger Nat King Cole Lebu

Nat King Cole Lebu is een goed ontwikkelde stoere eyecatcher van de hengst Inclusive. Het is een paard waar je naar blijft kijken! In beweging treedt hij op met kracht en afdruk een ook zijn royale front valt in het bijzonder op. Moeder Wisperer kreeg 80 punten voor beweging op de stamboekkeuring en is ook de moeder van het Internationale Dressuurpaard Elvis (v. Rousseau) en het Z2 dressuur paard Hopedale (v. Chippendale).

https://youtu.be/2nPXUf2iJ8I

Expressieve beweger Nelson NA

Nelson NA is een lichtvoetige, maar zeer sterke beweger, met een zeer expressieve draf. Hij is een zoon van de Grand Prix hengst Diëgo die op zijn beurt weer een zoon is van de preferente hengst Negro. In de pedigree van Nelson NA zien we verder de hengst Lord Leatherdale die als vader te boek staat van de Grand Prix hengsten Chippendale, Everdale en KWPN paard van het jaar Glamourdale.

https://youtu.be/7C5tOkIg54k

Nike D met zijn rijke front

Nike D is een opvallende verschijning met zijn rijke front en grote actieve en krachtige manier van bewegen. Vader Inclusive heeft zijn debuut gemaakt in de Prix St. Georges met een prachtige overwinning. Het lijkt dat hij nakomelingen geeft met een goed front, een goede draf met veel afdruk en balans en een galop, die altijd bergop is en waarin ze ook veel schakelvermogen laten zien.

https://youtu.be/P2D_Wd_HjuY

Everdale-zoon Nic-Nac

Nic-Nac beschikt over veel front en toont zijn bewegingen bergopwaarts en met heel veel kracht. Everdale tekent voor het vaderschap van Nic-Nac, Deze imponerende zwarte hengst komt inmiddels uit in de hoogste regionen van de mondiale dressuursport. Ook zijn oudste nakomelingen zijn inmiddels zeer succesvol in de Lichte Tour.

https://youtu.be/twVp6xBfZe4

Nielson, uit een familie van internationale dressuurpaarden

Deze sterk dravende Nielson is een goed ontwikkelde zoon van Diëgo. De moeder van Nielson is ook de moeder van het Internationale Lichte Tour paard Captain Jack D&R (v. Rubiquil). Nielson beschikt over een zeer sterk achterbeen gebruik en laat een expressief voorbeen gebruik zien. Uit de direct moederlijn van Nielson komen onder andere de internationale dressuurpaarden Aladdin (v. Royal Hit), Vinducath (v. Sandro Hit), Ambassi A.S. (v. Samba Hit II), Bellissimo (v. Samba Hit II) en Brooklyn (v. Flemmingh).

https://youtu.be/XjhmjU7kTbQ

Nico; afdruk, kracht en een goed ondertredend achterbeen

Nico is een goede beweger, waarin hij heel veel souplesse, afdruk en kracht toont, met een goed ondertredend achterbeen. Verder valt zijn fraaie front op. Nico is een zoon van Inclusive, die zelf zeer succesvol in de sport is. De verwachtingen voor het hoge werk zijn groot. Tijdens de thuiskeuring in Den Hout wist Nico voor zijn bewegingsonderdelen 80 punten te scoren.

https://youtu.be/_EvYGG_DqT4

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER