Online veiling van dressuurpaarden en -veulens van Van Olst Horses

0
1734
Loverdale W (Glamourdale x UB 40) werd verkocht op de Van Olst Sales 2019

Is hij niet prachtig, deze Glamourdale-zoon Loverdale? Hij is één van de jonge dressuurtalenten die vorig jaar via de bekende en succesvolle Van Olst Sales geveild werd. In 2020 gaat de Van Olst Sales online. “Live veilingen zijn voorlopig niet aan de orde”, aldus Gertjan van Olst. En dus wordt de collectie jonge gereden dressuurpaarden van drie à vier jaar uit eigen opfok online geveild via ‘vanolstsales.online’.

“De opzet is dat we onze collectie jonge dressuurpaarden gespreid over het komende halfjaar zullen gaan veilen”, laat Gertjan van Olst weten. De eerste groep van tien jonge, gereden veilingpaarden wordt op maandag 8 juni afgeslagen.

Veiling van dressuurveulens

Het online veilen van de gereden paarden wordt afgewisseld met het online veilen van veulens. “Nu de veulenveiling Limburg geen dressuurveulens meer aanbiedt en de veulenveilingen van Maren-Kessel en Deurne niet doorgaan, kunnen we in een behoefte voorzien en bieden we onze fokkers een afzetmogelijkheid”, aldus Van Olst.

Aanmelden van de veulens

Fokkers kunnen hun veulens aanmelden en op de accommodatie van Van Olst Horses in Den Hout laten filmen en op de foto laten zetten, waarna de veulens op de online veilingsite gezet worden.

Meer informatie?

Meer informatie hierover volgt binnenkort. Wilt u nu al meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Van Olst Horses via info@vanolsthorses.com.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde of ontwikkelt Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER