Mooi boek van Coby en Marlies van Baalen: ‘Dressuur voor iedereen’

0
1541
Coby en Marlies van Baalen
Coby en Marlies van Baalen brachten een nieuw boek uit: "Dressuur voor iedereen"

Coby en Marlies van Baalen hebben vandaag hun nieuwe boek gelanceerd: “Dressuur voor iedereen”. Dressuurstal Van Baalen (Brakel, Nederland) is al vele jaren een begrip als het gaat om het opleiden van paarden, het dressuur rijden op internationaal topniveau en het begeleiden van getalenteerde (veelal) jonge ruiters en amazones. Coby en Marlies van Baalen brachten (en brengen!) talloze paarden uit op grote concoursen, zoals EK’s, WK’s en Olympische Spelen.

Kijkje in de keuken

Zulke mooie resultaten komen niet zomaar aanwaaien. Daar zijn kennis, visie, hard werken en heel veel passie voor nodig. Nieuwsgierig geworden? Het zojuist verschenen boek Dressuur voor Iedereen geeft een kijkje in de keuken van Coby en Marlies.

Dressuurstal Van Baalen
Ook de talentvolle amazone Emilie Herweyers, op de foto met Kalegra C-Two DVB, heeft meegewerkt aan het nieuwe boek van Coby en Marlies van Baalen.
© DigiShots

Dressuurstal Van Baalen

In dit prachtig geïllustreerde boek vertellen Coby en Marlies alles over hun visie, motivatie en de gestelde doelen. Maar niet alleen Coby en Marlies komen aan het woord, ook de talloze pupillen die zij met succes begeleidden naar de internationale dressuurtop vertellen over hun samenwerking met Dressuurstal Van Baalen. Daarnaast interviewen Coby en Marlies collega-ruiters en -trainers zoals Johann Hinnemann, Nicole Werner, Foppe de Haan en Sönke Rothenberger.

Voor iedereen!

Maar er is niet alleen aandacht voor de (top-) sport. De titel zegt het namelijk al: Dressuur is voor iedereen.  “Het feit dat je een passie hebt voor het paardrijden, maakt dat dit boek voor jou is gemaakt”, aldus Coby. De visie, de kennis en de passie achter Dressuurstal Van Baalen staan centraal in dit prachtige boek Dressuur voor Iedereen.

Gesigneerd exemplaar

De eerste 25 bestellers ontvangen een gesigneerd exemplaar met een persoonlijke boodschap van Coby of Marlies van Baalen! Het boek is te bestellen via: https://dressuurvooriedereen.nl/

Bron: Dressuurstal Van Baalen / CAP Magazine

Foto: Digishots

Gerelateerde bedrijven

Topresultaten

Embourg Gilbert Manege

Embourg Gilbert Manege

T: +32(0)2 466 60 74

E: gilbert.embourg@gmail.com

W: -

Trefwoorden:

Bekijk bedrijfsprofiel

Naamsvermeldingen

Mardena Sporthorses

Mardena Sporthorses

T: 055-42 77 77

E: christophe@mardena.be

W: www.mardena.be

Trefwoorden:

Verwimp Dressuurstal

Verwimp Dressuurstal

T: +32(0)495 38 78 97

E: info@dressuurstalverwimp.be

W: www.dressuurstalverwimp.be

Trefwoorden:

LAAT EEN REACTIE ACHTER