Jong dressuurtalent bij eerste Van Olst Sales online

0
1336
Lucky Bird Van Olst Veiling 2020 © DigiShots

De collectie voor de online Van Olst Sales is bekend! Voor de allereerste online editie zijn tien getalenteerde jonge dressuurpaarden geselecteerd, van drie tot en met vijf jaar.

Klik hier voor de collectie.

Afslag 8 juni

De online veiling vindt plaats via vanolstsales.online. De collectie van de eerste veiling, met uitgebreide omschrijving, video en foto’s, is daar te zien. Om te kunnen bieden, moet u zich aanmelden, waarna er met ingang van 5 juni geboden kan worden. De paarden worden op maandag 8 juni afgeslagen.

Talentvolle jonge dressuurpaarden

Er worden in deze eerste veiling één vijfjarige, en verder alleen drie- en vierjarige talentvolle dressuurpaarden aangeboden, waaronder de Everdale zoon Lucky Bird (foto boven). Alle paarden zijn afkomstig uit de Van Olst-opfok. De paarden zijn klinisch en röntgenologisch gekeurd en zullen kort voor de veiling nogmaals klinisch gekeurd worden.

Uitproberen bij Van Olst Horses

Uitproberen van de paarden is – met inachtneming van de coronavoorschriften – uiteraard mogelijk. Maak dan wel van tevoren een afspraak via info@vanolstsales.online. Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om Van Olst Sales te bezoeken is er de mogelijkheid om op verzoek meer videomateriaal te ontvangen van de desbetreffende paarden.

Meer informatie

Voor het maken van een afspraak of meer informatie, kunt u contact opnemen met Van Olst Horses via info@vanolsthorses.com.

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde of ontwikkelt Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER