Inclusive-zoon Nico veilingtopper Van Olst Sales Online ‘The young ones’

0
577
Nico (v. INclusive) was de veilingtopper van Van Olst Sales Online

Maandagavond liep de eerste veiling van 2021 van Van Olst Sales Online af. In deze veiling waren zeven fantastisch gefokte ruinen opgenomen, die allemaal uitstekend kunnen bewegen. Zeer fijne en beloftevolle toekomstpaarden voor de sport dus. De achtjarige tophengst Inclusive (Everdale x Uptown) was met vier zonen goed vertegenwoordigd, waarvan Nico de veilingtopper was, na een beslissend bod van €27.000. Inclusive zelf heeft onlangs zijn debuut in de Lichte Tour winnend afgesloten en wordt verder opgeleid richting de Grand Prix.

Uitstekende beweger

Nico is een uitstekende beweger, waarin hij heel veel souplesse, afdruk en kracht toont, met een goed ondertredend achterbeen. Tijdens de thuiskeuring in Den Hout wist Nico voor zijn bewegingsonderdelen 80 punten te scoren. In de veiling, die afgelopen vrijdag van start ging, was hij direct geliefd onder de bieders. Nico blijft in Nederland.

https://youtu.be/_EvYGG_DqT4

Voor €23.000 blijft ook Nike D in Nederland. Nike D is ook een zoon van Inclusive uit een Johnson-moeder. Nike D is een opvallende verschijning met zijn rijke front en grote actieve en krachtige manier van bewegen.

Frankrijk

Nic Nac verruilde voor €15.000 van eigenaar en vertrekt naar Frankrijk. Deze zoon van Everdale beschikt over veel front en toont zijn bewegingen bergopwaarts en met heel veel kracht. Everdale zelf komt inmiddels uit in de hoogste regionen van de mondiale dressuursport. Ook zijn oudste nakomelingen zijn inmiddels zeer succesvol in de Lichte Tour.

De gemiddelde prijs in deze veiling van Van Olst Sales Online was €15.5000. Naast Frankrijk, waren ook Duitsland en De Verenigde Staten kopende landen. Bekijk hier de gehele collectie.

 

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER