Verhuizing naar Begijnhoeve 2.0 *video*

0
2607
Begijnhoeve 2.0
Begijnhoeve 2.0

Na anderhalf jaar bouwen hebben Tommie Puijenbroek-Visser en Rob Puijenbroek hun intrek genomen in hun ‘droomstal’ de Begijnhoeve ‘2.0’. Deze prachtige nieuwe stoeterij is gelegen in de Kempense gemeente Postel.

Begijnhoeve

In de komende CAP tref je een artikel aan over de bouw, de architectuur en de gebruikte materiaal van de Begijnhoeve. De paarden van de Begijnhoeve komen terecht in de nieuwste realisatie van Geerkens-Hippico. Het complex is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen de stallenbouwer en het dressuurkoppel. De vergunningen en bouwplannen waren voorhanden. Deze werden in samenwerking met Geerkens-Hippico gerealiseerd met de vorige eigenaar van de gronden.  Rob van Puijenbroek -zelf interieurvormgever- hield voor de finale afwerking mee de tekenpen vast.

Inventieve snufjes

De Begijnhoeve 2.0 zit vol met praktische en inventieve snufjes om het leven in en rondom de stal zo aangenaam mogelijk te maken. Daarmee is deze stoeterij een waar paradepaardje onder de bijzondere Belgische stallen die we kennen.

Verhuizing

In een video vertellen Rob en Tommie over de verhuizing en hun nieuwe onderkomen.

Bron: CAP Magazine
Foto: Geerkens-Hippico

LAAT EEN REACTIE ACHTER