32.000 euro voor Kjento-zoon op Van Olst Sales online veulenveiling

0
1071

Kjento-zoon Princeville JT (mv. Lord Leatherdale) was de veilingtopper op de Van Olst Sales online veulenveiling, die vanavond afliep. De stoere donkerbruine vertrekt voor 32.000 naar de Verenigde Staten.

Zijn halfzus Phelicity (Kjento x Desperado), bracht 26.000 euro op. Met haar mooie front en zeer sterke bewegingen imponeerde zij haar nieuwe eigenaar in Duitsland.

Dochter van Glamourdale

Het derde geld (17.000 euro) werd neergeteld voor de halfzus van Grand Prix-dressuurpaard Uzzo en Grand Prix-springpaard All In. Deze Pippa d’Orlandaise is een dochter van Glamourdale. Zij vindt binnenkort haar stal in België.

Dertien veulens werden virtueel afgeslagen tijdens deze eerste online veulenveiling van Van Olst Horses. De totaalopbrengst bedraagt 179.500 euro, een gemiddelde prijs van 13.800 euro.

Super tevreden

“We zijn super tevreden over het verloop van de veiling én de prijzen die de veulens hebben opgebracht. Stuk voor stuk zijn het kwaliteitsvolle veulens; de eigenaren hebben er heel goede toekomstige sport- en fokpaarden gekocht”, reageert Gertjan van Olst enthousiast.

Eind vorige maand was de Van Olst Sales online veiling van drie- en vierjarige dressuurtalenten ook al een zeer geslaagd. De vierjarige Everdale-zoon Luckybird was de veilingtopper voor 67.500 euro.

Veulenveiling 14 t/m 17 augustus

De volgende Van Olst Sales is opnieuw een veulenveiling. Er kan geboden worden vanaf vanaf vrijdag 14 augustus; de afslag is op maandag 17 augustus om 20.00 uur. Houd de website in de gaten! De collectie komt woensdag a.s. online!

Na de veulens komt Van Olst Horses met een unicum: een online veiling van veelbelovende fokmerries. Deze collectie komt in september online.

Media Primair is de betrouwbare partner voor online veilingen. Naast de online veiling-applicatie van Van Olst Sales ontwikkelde of ontwikkelt Media Primair ook de veilingtool en marketing voor onder andere Excellent Dressage Sales (EDS), Veulenveiling Borculo en Paardenveilingonline.

LAAT EEN REACTIE ACHTER