Wie kunnen er meedoen aan de Hoefslag@Home-wintercompetitie?

0
762
dressuur proef dressuurproef proeven dressuurproeven

Of je nu meedoet met een sportieve KWPN’er, met een fjord of met een tinker, onze juryleden staan klaar om alle video’s stuk voor stuk van opbouwende feedback te voorzien. De Hoefslag@Home-wintercompetitie staat open voor iedereen.

Ook voor ruiters zonder wedstrijdervaring is deze competitie een mooie kans om vrijblijvend te kijken waar je staat in je dressuurtraining. Het maakt niet uit hoe oud je bent en wat voor paard of pony je hebt, zolang je open staat om te leren is deze wedstrijd zeker geschikt voor jou.

Uitdagend

“Ik vind het ontzettend leuk dat zo’n wedstrijd voor iedereen toegankelijk is; ook mensen die niet zo makkelijk met hun paard op pad kunnen doen mee”, vertelt jurylid Bineke de Vries over de vorige Hoefslag@Home wedstrijd. “Je ziet alle niveaus voorbij komen, van onervaren mensen tot ZZ-Zwaar ruiters. Dat maakt het zo uitdagend en gevarieerd voor zowel de jury’s als de deelnemers”.

Jurylid Evi Ansems voegt daaraan toe: “Voor corona zag je dat veel ruiters met een eigen stal, of gewoon mensen die voor de lol een keer een proef wilden laten beoordelen, gebruik maakten van de mogelijkheid van online-feedback. Met zo’n challenge als Hoefslag@Home zie je wel echt meer wedstrijdruiters in beeld komen die ook graag feedback willen. Echt alle soorten ruiters met alle soorten paarden, heel mooi is dat. Doordat er veel verschillende proeven aangeboden worden, is het voor iedereen toegankelijk. Het is heel fijn dat er geen drempel is.”

Kingsley rijlaarzen

Als je meedoet met de wedstrijd maak je kans op leuke prijzen, per klasse wordt er een ranking opgesteld. Alle nummer 1 winnaars krijgen een Edivorm statiedeken plus een WeAllRide wisselbeker. De nummers twee tot en met zes winnen allemaal een rozet. Daarnaast maken de meest opvallende combinaties een kans op een plekje in de Hoefslag-spotlight.

Naast de algemene prijzen is er ook nog een overall-prijs die je kan winnen: Kingsley Riding Boots stelt op maat gemaakte rijlaarzen beschikbaar ten waarde van maar liefst €1000,-. Wil je kans maken op deze bijzondere prijs? Plaats dan een foto op sociale media met waarom jij de laarzen wil winnen, gebruik de hashtag #Hoefslagwinter en tag Kingsley, WeAllRide en Hoefslag in de foto. Wil je liever geen foto plaatsen? Geen probleem! Stuur een mail naar hoefslag@mediaprimair.nl met de reden waarom jij deze laarzen verdient. Aan het eind van de wedstrijd maken we de winnaar bekend.

Klik hier voor meer informatie over de Hoefslag@Home-wintercompetitie. Een video insturen kan via de website van WeAllRide.

Bron: De Hoefslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER