VRDS Fencing: landelijke afsluitingen

0
2635

VRDS Fencing is een jong en dynamisch bedrijf dat is voortgekomen uit opgedane kennis van de schrijnwerkerij en de passie voor de paardensport.

Het is begonnen met het maken van een zadelkast voor eigen gebruik en het afsluiten van onze buitenpiste. Dit werd opgemerkt door vrienden en kennissen. Ook zij wilden een betaalbare en correct geplaatste afsluiting, geplaatst met oog voor detail. Dit heeft ons ertoe gezet om de stap te zetten en te starten met een eigen bedrijf, met als hoofdtaak het plaatsen van landelijke afsluitingen en dit vooral in de paardensector.

Flanders Horse Expo

Om onze naamsbekendheid binnen de paardensector te verhogen, stonden we voor het eerst op een vakbeurs. We kozen voor Flanders Horse Expo om zowel de professionele ruiters als de hobbyruiters aan te kunnen spreken. Onze stand, volledig zelf gemaakt, oogstte heel wat lof. Met knalgele emmers bedrukt met ons logo, die we uitdeelden aan elke bezoeker die interesse had in onze afsluitingen, trokken we heel wat aandacht van iedere bezoeker. De beurs was een schot in de roos en leidde tot verschillende prijsaanvragen en zelfs enkele concrete projecten.

Ruim assortiment; ook schuilstallen

“We hebben het gevoel dat klanten meer en meer op zoek zijn naar één aanspreekpunt voor de realisatie van hun totale project. Door het aanbieden van zowel afsluitingen, poorten, schuilstallen als extra elektrische schrikdraad, komen we hieraan tegemoet. Er is een ruim assortiment beschikbaar van afsluitingen en poorten, zo kunnen we voor iedere klant het gepaste product aanbieden. Sinds Flanders Horse Expo, waar we meermaals de vraag kregen naar schuilstallen, kunnen we dit vanaf heden ook aanbieden.”

Duurzaam en hoge kwaliteit

We werken voornamelijk met geïmpregneerde RNG (Rood Noorse grenen), tropisch hardhout klasse 1, kastanje, eik en acacia. Dit omdat deze houtsoorten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en de kwaliteit niet in het gedrang komt. Het RNG-hout wordt in speciale ketels vacuüm getrokken en onder druk wordt de impregnatie vloeistof ingebracht. Dit verhoogt sterk de duurzaamheid van het hout.

Service

Voor zelfplaatsers kunnen al onze producten afgehaald worden op ons bedrijf of indien gewenst door onze diensten geleverd worden. De meeste klanten kiezen voor ons totaalpakket, waarbij we zelf instaan voor de plaatsing. Om hierbij tegemoet te komen aan ons eigen perfectionisme beschikken we over een unieke machine die speciaal ontworpen werd om palen in de grond te trillen. Het onderstel van deze machine staat op rupsbanden, zodat ook bij een minder droge ondergrond de bodem niet wordt beschadigd.

Door gebruik te maken van deze machine blijven we trouw aan de natuur door geen bodemvreemde materialen te gebruiken om de palen te fixeren, zonder hierbij de stabiliteit van de palen in het gedrang te brengen, daar de palen tot zelfs 70 cm diep in de grond getrild worden. Deze machine stelt ons ook in de gelegenheid om snel en correct te werken tot 250 lopende meter per dag. Wat ook niet onbelangrijk is om te vermelden, is dat wij een familiebedrijf zijn en blijven waardoor bij elke plaatsing de zaakvoerder steeds aanwezig is. Dit heeft als voordeel dat tijdens de uitvoering van de werken elk probleem dat zich zou kunnen voordoen direct met de opdrachtgever kan besproken worden en een passende oplossing kan aangeboden worden.

Garantie

Daar wij enkel werken met erkende leveranciers uit binnen- en buitenland die beschikken over de nodige certificaten kunnen we steeds garantie geven op de door ons gebruikte materialen. Dit kan oplopen tot een garantie van 30 jaar. Ook staan onze leveranciers garant voor een duurzaam bosbeheer en dit zowel op gebied van het milieu als sociaal-economisch. Het hele traject dat het hout doorloopt moet gecontroleerd worden. Dit noemt men de ‘Chain of custody’, ook wel de productie- en handelsketen genaamd.

Luisteren naar de klant

Eerst en vooral luisteren we naar het verhaal van de klant, zodat we ons advies kunnen geven over de te gebruiken materialen en de uit te voeren werken. We gaan langs op locatie om samen met de klant de werken te overlopen. Zo kunnen we op voorhand al inspelen op eventuele problemen die zich kunnen voordoen bij de plaatsing. Hierbij hebben we het voornamelijk over de aanwezigheid van een oude fundering of boomwortels die het zeer moeilijk tot bijna onmogelijk maken, zonder voorgaande werken, palen in de grond te trillen.

Hierdoor krijgt de klant de mogelijkheid om de ondergrond zelf vrij te maken van obstakels of de werken door ons te laten uitvoeren aan een vooraf bepaald tarief. Want niets is vervelender dan achteraf geconfronteerd te worden met extra onvoorziene kosten. Op basis van deze informatie stellen wij een gedetailleerde offerte op en delen we een mogelijke startdatum mee. Na ondertekening van deze offerte wordt de exacte startdatum meegedeeld.

Meerwaarde

We zijn er van overtuigd dat VRDS Fencing afgaande op de kwaliteit, uitvoering en de prijs van het afgeleverde werk een meerwaarde zal betekenen in de sector van de houten afsluitingen en dat de reeds tevreden klanten automatisch zullen zorgen voor een gevuld orderboekje. Het ganse jaar door. Want zeg nu zelf: welke publiciteit is nu beter dan mond aan mond reclame…

Meer informatie:
vrdsfencing@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER