Spogahorse verzet naar 23-25 juli 2022

0
212

Keek jij ook al zo uit naar dé beurs waar je alle (nieuwe) snufjes vindt op het gebied van paarden en paardensport? Helaas, spogahorse in Keulen dat in februari zou plaatsvinden is net als veel andere evenementen geannuleerd. Maar niet getreurd: spogahorse gaat wél door; van 25 tot en met 27 juli 2022 ben je van harte welkom!

“Als ’s werelds toonaangevende B2B-beurs en de place-to-be van de internationale hippische industrie, is ons doel om een ​​uitgebreid overzicht van de wereldmarkt te bieden en tegelijkertijd het best mogelijke podium te bieden voor het hoge aandeel sterke Europese merken en individuele exposanten”, zegt Oliver Frese, Chief Operating Office van Koelnmesse.

Uitstel, geen afstel

“Na intensief overleg en in nauwe samenwerking met de industrie hebben we besloten om spoga horse te houden van 23 tot 25 juli 2022 in plaats van van 5 tot 7 februari”, vervolgt Frese. “De gebruikelijke setting voor de exposanten en bezoekers blijft gehandhaafd; hallen 7 en 8 zijn namelijk vooraf toegewezen.”

Logische beslissing voor de branche

“De industrie heeft een sterk spogapaard nodig om op lange termijn succesvol zaken te kunnen doen”, aldus Michael Manefeld, uitvoerend directeur van Waldhausen GmbH & Co. KG. en een belangrijke beslisser van de taskforce ‘spoga horse Industry Panel’. “Als de omstandigheden daarvoor in juli beter zijn dan in februari, dan is uitstel van de datum de enige logische en juiste beslissing voor de branche en de beurs.”

Aanmeldingen blijven geldig

Door het algemene uitstel van de beurs zijn de aanmeldingsdeadlines voor de spoga horse FASHION WALK en de spoga horse TOP INNOVATIONS competitie verlengd tot 15.05.2022. Bestaande aanmeldingen voor de evenementformaten blijven intact zolang deelname aan het evenement niet wordt geannuleerd.

Spogahorse op Facebook: www.facebook.com/spogahorse
Spogahorse op Instagram: www.instagram.com/spogahorse/  

LAAT EEN REACTIE ACHTER