Paardensport Vlaanderen gaat op zoek naar de Official van het jaar

0
763

Van 3 tot en met 11 oktober 2020 gaat de Week van de Official van start. Een week waarin Paardensport Vlaanderen alle officials wil bedanken.

2020: Wat een jaar! Veel tegenslagen, wijzigingen en onzekerheden. Wat wél zeker is, dat iedereen blij is dat de sport weer terug is. Ook de officials staan weer terug op het terrein, dit jaar dus een dubbele dankjewel!

Wat moet je doen?

Vind jij dat iemand in jouw omgeving deze bijzondere titel verdient? Stuur voor 1 oktober een mail naar communicatie@paardensport.vlaanderen met de naam van de persoon die je wenst te nomineren en motiveer waarom deze persoon Official van het Jaar moet worden. Is deze persoon altijd correct en rechtvaardig? Draagt hij/zij fairplay duidelijk hoog in het vaandel? Is hij/zij een echte teamplayer die steeds luistert naar advies van mede-officials? Vertel ons zoveel mogelijk sappige details en fijne anekdotes en wie weet wordt jouw inzending dan wel Official van het Jaar!

Stemmen

De organisatie zal van alle inzendingen 5 officials selecteren en tijdens de Week van de Official via hun Facebookpagina een poll organiseren waar je kan stemmen op je favoriete official.
Hou dus tussen 3 en 11 oktober 2020 de sociale media kanalen in de gaten als je een stem wil uitbrengen!

Bron: Paardensport Vlaanderen

Foto: Istockphoto/LazorPhotography

LAAT EEN REACTIE ACHTER