Organisatie Paard & Koets even ‘on hold’

0
950

Het zijn roerige en onzekere tijden voor iedereen. Het Corona-virus raakt de hele samenleving. Er zijn mensen die geliefden en vrienden verliezen. Anderen voelen het in hun portemonnee omdat de economische bedrijvigheid nagenoeg stil is komen te liggen.

Maanden druk mee bezig

Het virus heeft een enorme impact. Daarom heeft Media Primair, uitgever van onder meer MenSport en CAP Magazine, besloten om voorlopig pas op de plaats te maken wat betreft de voorbereidingen van Paard & Koets. “Achter de schermen zijn we al maanden druk bezig geweest met dit evenement. We waren er zo enthousiast over en hadden er echt zin in, maar wie weet hoe lang het virus nog verder woekert en grote bijeenkomsten in Nederland verboden blijven?”, reageert de organisatie.

Kleinschaliger

Is Paard & Koets dan over voor dit jaar? “Nee, zeker niet! Zodra er van hogerhand groen licht wordt gegeven, gaan we verder met waar we waren gebleven. Maar met vooral de verwachte economische malaise in het achterhoofd, beraden we ons over een andere, veel kleinschaliger, maar minstens zo gezellige opzet.”

Saamhorigheid

Dat laatste vooral omdat na alle zorgen en verdriet er zeker behoefte zal zijn aan gezelligheid en samenhorigheid. Dus wordt vervolgd! En voor nu: blijf vooral gezond!

Bron: Media Primair

Foto: DigiShots

LAAT EEN REACTIE ACHTER