Online je toppaard kopen: hoe werkt dat?

0
1956

Je hebt het wellicht gelezen: Excellent Dressage Sales gaat door! In verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid omtrent het Corona-virus kan de veiling helaas niet plaatsvinden op de gebruikelijke wijze.

De organisatie is echter blij dat ze de veiling in een andere vorm, namelijk als online veiling, kan aanbieden. Zo heb je alsnog de kans om in bezit te komen van een zeer getalenteerd dressuurpaard.

Collectie EDS

De paarden uit de collectie zijn zorgvuldig geselecteerd. Van elk paard is er informatie en beeldmateriaal te vinden op de website van Excellent Dressage Sales. Mocht je meer informatie willen over de keuringsrapporten of, onder strikte voorwaarden van de overheid, een paard willen bezichtigen, neem dan contact op via info@excellentdressagesales.com of 06-26360196.

Online bieden

Je kunt dit jaar enkel online of telefonisch een bod uitbrengen op een paard. Dit maakt dat je waar ook ter wereld kunt bieden. Vanaf dinsdag 14 april wordt de collectie online aangeboden en openen de biedingen. Op zaterdagavond 18 april sluit de veiling en kun je niet meer bieden. Bij interesse in een paard heb je tijdens de duur van de veiling, dus vijf dagen lang, de mogelijkheid online een bod te doen.

Voordat je kunt bieden tijdens de online EDS-veiling, dien je je eerst te registreren. Na registratie kun je de veiling op de voet volgen. Aftelklokken geven continu aan hoeveel tijd je nog hebt om een bod uit te brengen.

Registreren

Zonder registratie is het niet mogelijk om een bod uit te brengen. Registreren is vanaf eind deze week mogelijk via online.excellentdressagesales.com. Je hoeft alleen de aanwijzingen op het registratiescherm te volgen. Na registratie ontvang je direct een e-mail om je account te activeren.

Registreren is gratis!

Inloggen

Zodra je account geactiveerd is, kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Je bent klaar om te bieden!

Let op, bewaar gebruikersnaam en wachtwoord goed, zodat je op elk gewenst moment van de dag kunt inloggen.

Bod plaatsen

Mis je kans niet en log vooraf in. Je kunt alleen bieden, alsje geregistreerd en ingelogd bent. Je kunt je bod plaatsen door het bedrag in te voeren of door op de plus-button te klikken. Klik vervolgens op ‘Plaats bod’ om het bod definitief te maken.

Stapsgewijs

  1. Registreer je via online.excellentdressagesales.com
  2. Bevestig je account via de mail
  3. Log in op online.excellentdressagesales.com
  4. Plaats bod (vergeet niet de algemene voorwaarden te accepteren)

Lukt het niet of heb je vragen over de registratie of het inloggen, dan neem je contact op met info@excellentdressagesales.com.

Vragen over de veiling?
Heb je vragen over de collectie, de keuringen van de paarden of de veilingvoorwaarden, dan kun je contact opnemen met het EDS team via info@excellentdressagesales.com of 06-26360196.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER