Flanders Horse Expo 2021: veelbelovende 14de editie in het najaar

0
791
Flanders Horse Expo

Dit najaar komt Flanders Horse Expo met een nieuwe editie en een veelzijdig programma. Deze 14de editie ontvangt Belgische én buitenlandse liefhebbers van de paardensport graag opnieuw van zaterdag 30 oktober tot maandag 1 november in Flanders Expo.

Frederik Meersman

“Wij hebben lang gewacht maar zijn blij opnieuw een gezellig druk event te kunnen organiseren. We verschoven de datum naar het najaar en ook de lay-out van Flanders Horse Expo zal er wat anders uitzien. Het het wordt een niet te missen editie”, verklaren Vera en Frederik Meersman, organisatoren van Flanders Horse Expo.

4 Hallen vol sport, spektakel en vorming

In 2021 pakt het event uit met adembenemende shows en grote namen. Alizée Forment brengt alvast een niet missen show in de grote piste. Samen met Jesse Drent geeft ze bovendien een clinic in de demopiste.

Wedstrijden

Op sportgebied zijn er provinciale, nationale en internationale wedstrijden op topniveau binnen alle paardensport-disciplines.

Onvergetelijk spektakel

Ook westernliefhebbers kunnen opnieuw hun hart ophalen met westerndisciplines die voor onvergetelijk spektakel zorgen. Op dit ogenblik wordt bovendien aan een leuk programma met verschillende activiteiten voor kinderen gewerkt.

200 Stands

Naast het uitgebreid programma in de verschillende pistes en seminarieruimtes, vind je in de vier hallen 200 stands. Dat staat garant voor een uitgebreid aanbod aan ruitersportartikelen en toebehoren.

Meer info Flanders Horse Expo:

Aan het eind van de zomer volgt meer persinfo over alle wedstrijden, demonstraties en activiteiten. Het volledige programma, zal de komende tijd vorm krijgen, en vind je op www.flanders-horse-expo.be.

Bron: Persbericht

Foto: Flanders

Gerelateerde bedrijven

Topresultaten

Naamsvermeldingen

Stad Vilvoorde

Stad Vilvoorde

T: +32(0)2 255 79 67

E: connie.van.keer@vilvoorde.be

W: www.vilvoorde.be

Trefwoorden:

LAAT EEN REACTIE ACHTER