Europa’s succesvolste paardenshow is terug: CAVALLUNA ‘CELEBRATION!’

0
239

Jarenlang bracht CAVALLUNA duizenden toeschouwers in vervoering met de immer populaire paardenshows en onvergetelijke scènes. De gedwongen pauze als gevolg van de wereldwijde pandemie bracht de showmakers er nu toe de terugkeer van het geliefde format op een heel bijzondere manier te vieren …

De shows “Companions of Light”, “World of Fantasy” en “Legend of the Desert” betoverden jong en oud – een goede reden om enkele van de fenomenale acts weer tot leven te wekken en ze in het kader van een hoogwaardige show op gepaste wijze te vieren!

Met CAVALLUNA – “CELEBRATION!” krijgt het publiek de kans om de populairste scènes opnieuw te beleven en de mooiste optredens van de afgelopen jaren in een nieuwe compilatie te bewonderen.

Van heel dichtbij genieten

Met ‘CELEBRATION!’ krijgen de toeschouwers eindelijk weer de mogelijkheid om de populairste ruiters en paarden van heel dichtbij te beleven en te genieten van unieke showelementen, van magische vrijheidsdressuur en actievolle trick riding tot harmonieuze dressuur, luchtige komedie en adembenemende LED acts.

CAVALLUNA viert zijn terugkeer naar de grote arena’s van het land met de grootste hoogtepunten van de afgelopen jaren en nodigt u uit om te dromen.

Prachtige paarden en onvergetelijke momenten

Zoals altijd betovert CAVALLUNA het publiek met prachtige paarden, horsemanship, meeslepende muziek en onvergetelijke momenten. De grote sterren van de show, zoals Bartolo Messina, Sylvie Willms, de teams rond Luis Valença en Sebastián Fernández, maar ook de stuntruiters van de equipe Hasta Luego, de familie Giona en vele andere mogen nu eindelijk weer bij elkaar komen.

Samen bieden ze het publiek een onvoorstelbaar spektakel dat niemand snel zal vergeten. Van de indrukwekkende Friezen en elegante Arabieren tot en met lieftallige mini-pony’s – voor elk wat wils! Van groot tot klein: CELEBRATION! heeft voor elke toeschouwer unieke en onvergetelijke momenten in petto!

Companions of Light

Met CELEBRATION! beleven de toeschouwers de mooiste momenten van de afgelopen jaren samen met de drie hoofdpersonen Alana, Tahin en Samira, die allemaal onvoorstelbare taken te verrichten hebben.

De reis begint met de dromerige Alana, die in uiteenlopende landen op zoek gaat naar mensen met een stralend hart – de zogenoemde Companions of Light. Alleen met hun hulp kan Alana erin slagen de aarde te behoeden voor bittere kou en eindeloos duister.

World of Fantasy

Tegelijkertijd komt de jonge Tahin terecht in de fabelachtige wereld van de fantasie, de World of Fantasy: op een plek die heel ver weg ligt van zijn dagelijkse leven, worden zijn wensen realiteit. Hier ontmoet hij de mooie Naia en moet hij leren vertrouwen te scheppen in zijn noodlot en in zichzelf. Op hetzelfde moment moet de mooie kroonprinses Samira het opnemen met haar kwaadaardige neef Abdul die de macht wil grijpen.

Alleen de vier amazones van de elementen vuur, water, lucht en aarde kunnen haar erbij helpen om de duivelse plannen van haar op macht beluste neef te verhinderen en haar volk te redden…

Genegenheid tussen paard en mens

Wat CAVALLUNA ook onderscheidt is de genegenheid tussen mens en paard, waaruit hun perfecte interactie ontstaat. De CAVALLUNA-paarden zijn niet alleen onbetwiste publiekslievelingen – zij zijn ook het absolute middelpunt van de belangstelling van hun ruiters en begeleiders. Daarom is hun welzijn van het grootste belang, zowel tijdens de show als daarbuiten erbuiten.

On tour, maar ook uitrusten

De tour is georganiseerd in een sterconfiguratie. Deze betekent dat de paarden niet van de ene showstad naar de volgende gaan, maar worden ondergebracht in centraal gelegen stallen gedurende de week. Op deze manier kunnen de reistijden zo kort mogelijk worden gehouden. Een van de twee stallen is het paardencentrum Schloss Wickrath bij Düsseldorf. Een ideale plek om uit te rusten tijdens de tour!

Klaus Hillebrecht

Van oktober 2021 tot maart 2022 is CAVALLUNA – CELEBRATION! te gast in heel Europa. Na de geslaagde Europa Tournees Companions of Light, World of Fantasy en Legend of the Dessert staat CAVALLUNA nu eindelijk weer aan het begin van een nieuw seizoen. Daarbij vertrouwen we opnieuw op creatief directeur Klaus Hillebrecht – als auteur, componist en regisseur van de show.

Spanning, vertrouwen, passie

Bezoek de meest geliefde paardenshow van Europa en laat u meeslepen door de adembenemende rijstijl, een kleurrijke show en ontroerende momenten. Maak deel uit van een spetterende, hoogwaardige show die zelfs in de geschiedenis van CAVALLUNA onvergelijkbaar is. Kom en beleef de spannende actie, innig vertrouwen en passie voor paarden!

CAVALLUNA in Antwerpen

De show is te bewonderen in Sportpaleis Antwerpen op:

  • Zaterdag 26 maart 2022 – 14.00 uur
  • Zondag 27 maart 2022 – 11.00 uur & 16.00 uur

Tickets via www.teleticketservice.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER