‘Help, ik wil een eigen paard!’

0
4282
klik
Checklist: Heb jij de utlieme klik met je paard?

PaardenPunt Vlaanderen houdt een tweede sessie ‘Help, ik wil een paard!’ op zaterdag 24 februari 2018  van 14u00 tot 16u30, omdat de eerste bijeenkomst snel was uitverkocht.

Bent je van plan om voor de eerste keer een paard te kopen? Twijfel je nog over bepaalde aspecten of ben je niet zeker wat het precies inhoudt om een paard te hebben? Kom dan zeker naar deze infosessie.

Van aankoop tot en met verzorging

Tijdens deze infosessie zullen verschillende interessante thema’s aan bod komen. Bij elk thema krijg je kort de do’s and dont’s mee van desbetreffend thema. Er zal onder andere informatie worden gegeven over voeding, verzorging (hoefsmid, dierenarts), aankoop, identificatie… Het definitieve programma delen we later mee.

Daarnaast krijg je op het einde van de infosessie een leuke attentie én verloten we onder de aanwezigen enkele zadeldekken van PaardenPunt Vlaanderen!

Beperkt aantal plaatsen!

Opgelet de plaatsen zijn zeer beperkt! Je dient je in te schrijven via de website van Flanders Horse Expo. De infosessie is volledig gratis maar moet wel een ticket voor Flanders Horse Expo te kopen. Het ticket van de voormiddag is ook enkel en alleen geldig voor de voormiddag en dat van de namiddag enkel geldig voor de namiddag!

Koop hier je ticket.

Bron: Paardenpunt Vlaanderen

Foto: Shutterstock

LAAT EEN REACTIE ACHTER