Een les bij Pat Parelli volgen? Het kan!

0
1696

Hoewel deze Amerikaanse ‘horseman’ één van de bekendste paardentrainers is van zijn generatie, noemt Pat zichzelf tegenwoordig eerder een succescoach voor paardenliefhebbers dan een pure paardentrainer. Pat Parelli heeft immers de drive, kennis en passie om zowel paarden als mensen op te leiden tot goede partners en succesvolle atleten.

Pats grootste talent is ongetwijfeld zijn originele manier van lesgeven: alles wat hij zelf van zijn mentors (Tom Dorrance, Ray Hunt, Troy Henry…) geleerd heeft, brengt Pat op een interessante en creatieve manier over op zijn studenten. Hij zorgt ervoor dat bijleren plezierig wordt, en slaagt erin het beste boven te halen uit paard en mens.

Love, Language & Leadership

Sinds 1982 reist Parelli de wereld rond met zijn trainingsprogramma gebaseerd op ‘love, language & leadership’ (liefde, communicatie en leiderschap).
In 1984 begon Pat horsemanship-clinics te geven en in 1990 kreeg hij hulp van Linda om deze speciale manier van communiceren met paarden wereldwijd bekend te maken, en dit sinds 1991 onder de naam ‘natural horsemanship’.
Dankzij internet wordt Parelli Natural Horsemanship momenteel wereldwijd beoefend in 76 landen door meer dan een miljoen paardenmensen.

Masterclass (LRV Ruiterschool, Oud-Heverlee)

Voor wie wil bijleren van de meester van Natural Horsemanship zelf, is de 3-daagse Masterclass een unieke gelegenheid. Wil je problemen met je paard oplossen (zowel gedragsproblemen als rijtechnische), de kwaliteit van de relatie met je paard verbeteren, of misschien gewoon extra inspiratie opdoen? Schrijf je dan zeker in. Pat zal lesgeven aan gemotiveerde en gevorderde studenten en tegelijkertijd de deelnemers zonder paard hierbij betrekken.

De cursus vindt plaats in een binnenpiste met tribune. De cursus wordt gegeven in het Engels.

  • Datum: Zaterdag 30 mei – zondag 31 mei – maandag 1 juni (Pinksterweekend)
  • Locatie: LRV Ruiterschool, Waversebaan 99, 3050 Oud-Heverlee, België

De ruiterplaatsen zijn beperkt. Ben je Parelli-student (minimum Level 2) OF competitieruiter en/of professioneel actief in de paardenwereld, dan is de Masterclass een unieke kans om rechtstreekse coaching van Pat te krijgen!

Prijs ruiter*: 1.300€  Boek je ticket hier.

Prijs toeschouwer:

Volledige cursus (3 dagen): 295€  Boek je ticket hier.

Ticket 2 dagen: 210€    Boek je ticket hier.

Ticket 1 dag: 120€   Boek je ticket hier.

Western Versatility & Cow Camp (Domaine Rurhof, Bütgenbach)

Het Domein Rurhof is een unieke locatie, schitterend gelegen en omgeven door een uitzonderlijk mooie natuur aan de rand van het Natuurpark Hoge Venen – Eifel. De prachtige grote hoeve dateert uit de tijd van het Pruisische regime onder koning Willem II. Op het domein zijn zo’n 200 Galoway runderen ondergebracht. Deze ruige, kleine koeien zijn uitstekend bestand tegen het strenge klimaat in de Oostkantons.

In 2015 was Pat Parelli al eens te gast op Domein Rurhof voor een memorabele cursus met honderden toeschouwers. Nu is er opnieuw de kans om mee te doen aan een 3-daagse cursus Western Versatility waarbij er ook met de koeien gewerkt zal worden!

De cursus zal voornamelijk buiten plaatsvinden. Voorzie gepaste kledij en breng je vouwstoel mee 🙂 De cursus wordt gegeven in het Engels. Voor ruiters en toeschouwers bestaat de mogelijkheid om ter plaatse te logeren. Boek je verblijf rechtstreeks via info@rurhof.be.

  • Datum: vrijdag 5 juni – zaterdag 6 juni – zondag 7 juni
  • Locatie: Domaine Rurhof, Am Rurbusch, 4750 Bütgenbach

De ruiterplaatsen zijn beperkt. Ben je Parelli-student (minimum Level 2) OF competitieruiter en/of professioneel actief in de paardenwereld, dan is de Western Versatility & Cow Camp cursus een unieke kans om rechtstreekse coaching van Pat te krijgen! Ervaring met koeien is niet vereist.

Prijs ruiter**: 1.300€  Boek je ticket hier.

Prijs toeschouwer:

Volledige cursus (3 dagen): 295€   Boek je ticket hier.

Ticket 2 dagen: 210€   Boek je ticket hier.

Ticket 1 dag: 120€  Boek je ticket hier.

Allebei de cursussen volgen? Geniet van een korting!

Wil je aan beide cursussen deelnemen, met of zonder paard, dan is er een speciale prijs voorzien.

Ruiter Masterclass & Western Versatility (6 dagen): 2.350€  Boek je ticket hier.

Auditor Masterclass & Western Versatility (6 dagen): 500€  Boek je ticket hier.

Voor bijkomende info, mail naar parelli@aleashop.be

  • * Voor de ruiters is de lunch inbegrepen in de cursusprijs. Stalling van het paard wordt apart verrekend. In de LRV Ruiterschool verblijven de deelnemende paarden in stallen, maar er is wel de mogelijkheid om zelf een paddock te maken op de weide. Meer info volgt bij aanmelding als ruiter.
  • ** Voor de ruiters is de lunch inbegrepen in de cursusprijs. Stalling van het paard en logement van de ruiter ter plaatse worden apart verrekend. Op Domein Rurhof verblijven de paarden in grote, open stallen. Meer info volgt bij aanmelding als ruiter.

Inschrijvingsformulier voor ruiters: http://bit.do/PatParelliBelgium2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER