Academy4Horses breidt cursusaanbod uit met ‘Longeren tot een goed gaand paard’

0
972
longeren

Wie longeren zegt, zegt Lammert Haanstra. Haanstra is al jarenlang een referentie als het gaat om het trainen van paarden aan de longe. Academy4Horses kondigt dan ook trots de samenwerking met Haanstra aan.

Correct lichaamsgebruik

Longeren tot een goed gaand paard’ is de allernieuwste online training van Lammert Haanstra. Die kan je nu via Academy4Horses volgen. In deze e-learning leer je je paard effectief te longeren. Zo leert het zijn lichaam zo te gebruiken dat het sterker wordt, met minder kans op blessures tot gevolg.

Met de longeermethode van Haanstra longeer je je paard zonder een houding af te dwingen of te forceren. Hierdoor leer je je paard onder meer door de hals en over de rug te gaan lopen.

Geschikt voor iedere trainer

De cursus ‘Longeren tot een goedgaand paard’ is geschikt voor ruiters, amazones en trainers in iedere discipline. Longeren wordt niet voor niets in de opleiding van ieder (jong) paard meegenomen en is de perfecte afwisseling en aanvulling voor het werk onder het zadel. Uiteraard hebben ook menpaarden baat bij training aan de longe.

Wil jij ook leren van de absolute meester op het gebied van longeren? Ga dan naar meteen naar de cursus!

Bron en foto: Academy4Horses

LAAT EEN REACTIE ACHTER