27 mei: Epplejeck Horse & Rider Superstore in Merksem

0
849

Paardenliefhebbers opgelet! Het is u vast niet ontgaan, recent hebben wij ons 5e filiaal geopend in Westerlo en ons volgende filiaal is alweer onderweg! Op 27 mei openen we het 6e Epplejeck filiaal in België om zo nog meer ruiters en amazones te kunnen bedienen met de meest moderne en hippe ruitersportartikelen.

In het ruime filiaal in Merksem kan iedereen die van paarden en de paardensport houdt, zijn of haar hart ophalen. Het assortiment is groot en met elk budget kunt u bij Epplejeck 100% zeker slagen!

Eigen labels én alle grote merken

Naast eigen private labels zoals Quur en Horsegear, heeft Epplejeck merken als Dy’on, Kentucky, Ariat, F.R.A., Uvex, Harry’s Horse, Equestrian Stockholm en Horka. Epplejeck heeft in totaal ruim 150 merken in haar assortiment voor elke interesse en elk type paardensporter.

Vijf websites, achttien winkels

Epplejeck telt sinds de start in 2008 inmiddels vijf webshops en achttien winkels met ieder een oppervlakte van +/- 1.000m2. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Friese Drachten (Nederland) waar zich tevens het distributiecentrum bevindt.

Spetterende openingsacties in Merksem

Wilt u sfeer komen proeven in ons nieuwste filiaal? De deuren zijn 27 mei a.s. geopend van 10.00 – 18.00 uur. Profiteer van onze spetterende openingsacties, onze medewerkers staan voor u klaar.

Adres Epplejeck Merksem

Bredabaan 809, 2170 Merksem, België

Maandag t/m zaterdag: 10.00u – 18.00u
Kijk op de website van Epplejeck voor koopzondagen

www.epplejeck.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER